Loading...

Vadregényes. Pihenés. Nektek.

Újragondoltunk egy csodálatos kis házikót az Őrség legszebb tava, a Vadása-tó mellett.

Az Őrség

Ennek a vadregényes tájnak csücskében bújik meg árnyas bükkösökkel szegélyezve a kristálytiszta vizű Vadása-tó. Nem véletlenül szerettünk bele ebbe a csendes, mégis rengeteg lehetőséget rejtő környékbe, hiszen a csillogó víztükörtől 100 méterre mi magunk is megtaláltuk az elvonulás és kikapcsolódás tökéletes helyszínét! Aki pihent már tóparton, az pontosan tudja, hogy még a levegő és a habokon megtörő fény is más, az élet is valamilyen megnyugtató lassú mederben folyik, gondoljunk csak a tengerparti népek nyugodt életvitelére.

A Csónakház

A megvalósítás során igyekeztünk becsempészni a víz közelségének hangulatát a belső terekbe is, így teremtve egy praktikus, de mégis otthonos szálláshelyet. Rengeteg természetes anyagból készült kiegészítőt szereztünk be, és a házban talált evezőket is megmentettük, így teremtve harmonikus egységet a hagyományos arculat és a stílusos modernség között. Legtöbb berendezési tárgyunk kiválasztása közben nagy figyelmet fordítottunk a kényelem és praktikum ötvözésére, kiváló minőségű matracok, designszobák, teljesen felszerelt konyha fogadja a betérőket.

A part

A part szerelmesei vagyunk, innen ered a Csónakház neve is, amivel azt a különleges hangulatot őrizzük odaadóan, ami minket is rabul ejtett, mikor először megfordultunk itt.

Az élmény

Reméljük, hogy ez a páratlan helyszín, az elragadóan nyugodt, de mégis mozgalmas tóparti falu minél több elvonulni vágyót csábít majd a magyar vidék megismerésére, hiszen nem kell több ezer kilométert utaznunk, hogy elrejtőzzünk a nagyvilág elől és megismerjük a sokszínű természet számunkra nyújtotta kincseit.

A felújítás során:

39615

perc munka

200

liter festék

15

ember

szeretet

A Csónakház elosztása


FÖLDSZINT:

  • 1 db nappali, étkező, konyha
  • 1 db nagy fürdőszoba zuhanyzóval
  • 1 db mellékhelyiség
  • 1 db két személyes hálószoba
  • 1 db nagy fedett terasz kerti bútorokkal

EMELET:

  • 2 db két személyes hálószoba erkéllyel
  • 1 db két személyes hálószoba erkély nélkül
  • 1 db mellékhelyiség

Tökéletes pihenés Vadásán

Valódi élmények az Őrségben egy cuki házikóban