Loading...

Vadregényes. Pihenés. Nektek.

Újragondoltunk egy csodálatos kis házikót az Őrség legszebb tava, a Vadása-tó mellett.

Az Őrség

Ennek a vadregényes tájnak csücskében bújik meg árnyas bükkösökkel szegélyezve a kristálytiszta vizű Vadása-tó. Nem véletlenül szerettünk bele ebbe a csendes, mégis rengeteg lehetőséget rejtő környékbe, hiszen a csillogó víztükörtől 100 méterre mi magunk is megtaláltuk az elvonulás és kikapcsolódás tökéletes helyszínét! Aki pihent már tóparton, az pontosan tudja, hogy még a levegő és a habokon megtörő fény is más, az élet is valamilyen megnyugtató lassú mederben folyik, gondoljunk csak a tengerparti népek nyugodt életvitelére.

A Csónakház

A megvalósítás során igyekeztünk becsempészni a víz közelségének hangulatát a belső terekbe is, így teremtve egy praktikus, de mégis otthonos szálláshelyet. Rengeteg természetes anyagból készült kiegészítőt szereztünk be, és a házban talált evezőket is megmentettük, így teremtve harmonikus egységet a hagyományos arculat és a stílusos modernség között. Legtöbb berendezési tárgyunk kiválasztása közben nagy figyelmet fordítottunk a kényelem és praktikum ötvözésére, kiváló minőségű matracok, designszobák, teljesen felszerelt konyha fogadja a betérőket.

A part

A part szerelmesei vagyunk, innen ered a Csónakház neve is, amivel azt a különleges hangulatot őrizzük odaadóan, ami minket is rabul ejtett, mikor először megfordultunk itt.

Az élmény

Reméljük, hogy ez a páratlan helyszín, az elragadóan nyugodt, de mégis mozgalmas tóparti falu minél több elvonulni vágyót csábít majd a magyar vidék megismerésére, hiszen nem kell több ezer kilométert utaznunk, hogy elrejtőzzünk a nagyvilág elől és megismerjük a sokszínű természet számunkra nyújtotta kincseit.

Patakparti Alpaka Farm

Nincs is jobb módja annak, hogy felfedezd az Őrség vadregényes tájait, mint egy élményekkel teli alpaka kaland. Az állatok nagyon barátságosak és bájosak, így akár a gyerekeknek is ideális élmény lehet velük sétálni és játszani. Találkozz velük Kisrákoson, az Alpaka Farmon, melyet csak vendégeink számára teszünk lehetővé

Ízek utcája a tóparton

Szeretnétek kellemes időt tölteni a tóparton, és élvezni a Vadása nyugodt hangulatát? Mi azt javasoljuk, hogy ne hagyjátok ki a tóparti séta élményét sem, melyet még kellemesebbé tehet egy finom fagylalt vagy egy ínycsiklandozó lángos elfogyasztása.

A felújítás során:

39615

perc munka

200

liter festék

15

ember

szeretet

A Csónakház elosztása


FÖLDSZINT:

  • 1 db nappali, étkező, konyha
  • 1 db nagy fürdőszoba zuhanyzóval
  • 1 db mellékhelyiség
  • 1 db két személyes hálószoba
  • 1 db nagy fedett terasz kerti bútorokkal

EMELET:

  • 2 db két személyes hálószoba erkéllyel
  • 1 db két személyes hálószoba erkély nélkül
  • 1 db mellékhelyiség

Tökéletes pihenés Vadásán

Valódi élmények az Őrségben egy cuki házikóban