Loading...

Karácsony. Ajándék. Pihenés.

Őrségi Csónakház

Ajándékutalvány vásárlás

Az Őrségi Csónakházban átélheted az igazi "beach feelinget"! Tökéletes hely családoknak és baráti társaságoknak, akik minőségi pihenést keresnek. Egy hely, ahol egyszerűen csak jó lenni.

Ajándékutalványunk fix összegben vásárolható:

- 100.000 Ft, mely 2-4 fő részére használható fel 2 éjszakára
- 130.000 Ft, mely 5-6 fő részére használható fel 2 éjszakára

Az ajándékutalványok 2023. december 21-ig érvényesek (kivéve az állami ünnepek, iskolai szünetek, valamint a nyári szezon (június 15. - augusztus 31.)  • Teljesen felszerelt konyha, gépekkel, Nespresso kávéfőzővel és kapszulával, vízforralóval, kenyérpirítóval
  • Extra kényelmes designszobák, kiváló minőségű matracokkal, ágyneművel
  • Grill, grilleszközök és tűzrakóhely, függőágy, pihenőágyak
  • Fatüzelésű, 6 személyes kerti dézsafürdő, mely kiváló kikapcsolódási, ejtőzési lehetőség a hidegebb napokon (tüzifát biztosítunk)
  • Tökéletes csend, idilli természeti környezet, csupán 150 méterre a Vadása-tó partjától,
  • infraszauna (melynek használatát áraink tartalmazzák)
  • Társasjátékok, kártyák, könyvek
  • Kerti játékok
  • 2 db SUP (stand up paddleboard), amivel a Vadásán "szörfölhetnek"

Ajándékutalvány információk

Ajándékozz Szeretteidnek, Barátainak vadregényes őrségi pihenést az Őrségi Csónakházba! Sablonos ajándékok helyett az élmény, a minőségi pihenés a valódi a meglepetés.

Ajándékutalványunk fix összegben vásárolható:

- 100.000 Ft, mely 2-4 fő részére használható fel 2 éjszakára
- 130.000 Ft, mely 5-6 fő részére használható fel 2 éjszakára

Az ajándékutalványok 2023. december 21-ig érvényesek (kivéve az állami ünnepek, iskolai szünetek, valamint a nyári szezon (június 15. - augusztus 31.)Az ajándékutalvány ellenértékét átutalással vagy SZÉP Kártyával lehet kiegyenlíteni. Az összeg megérkezése után elkészítjük, majd e-mailben elküldjük az utalványt a vásárlónak. Ha e-mail helyett postai úton szeretnéd megkapni az utalványt, akkor kérjük jelezd felénk.

Az utalvány átruházható, de készpénzre nem váltható. Étkezést nem tartalmaz, az idegenforgalmi adó külön fizetendő a helyszínen.

A vásárlási igény elküldéséhez kérjük add meg a kért információkat. Ezekre azért van szükségünk, hogy meg tudjunk keresni a részletekkel kapcsolatban.