Loading...

BLACK FRIDAY

Lepd meg magad vagy szeretteid egy varázslatos pihenéssel az Őrségi Csónakházban!Újragondoltunk egy csodálatos kis házikót az Őrség legszebb tava, a Vadása-tó mellett.

Az ezerarcú Őrség legújabb vendégháza a Vadása-tó mellett lévő Őrségi Csónakház. Fantasztikus csónak & beach design, szuper felszereltség és természetes, zöld környezet jellemzi. Próbáljátok ki a Csónakházat a hidegebb időkben, ejtőzzetek a forró dézsafürdőben, frissüljetek fel az infraszaunában, sétáljatok nagyokat a vadregényes őrségi erdőkben, vagy egyszerűen csak kuckózzatok be a meleg házba, és élvezzétek a semmittevést!

Pihenj nálunk, ahol:


vár Rád.

BLACK FRIDAY AJÁNDÉKUTALVÁNYUNK

Az Őrségi Csónakházban átélheted az igazi "beach feelinget"! Tökéletes hely családoknak és baráti társaságoknak, akik minőségi pihenést keresnek. Egy hely, ahol egyszerűen csak jó lenni.

Ajándékutalványunk 15% kedvezménnyel vásárolhatóak, mely 1-2,3-4 és 5-6 személy részére 2 éjszakára szól,, hétköznapi felhazsnálással (vasárnaptól csütörtökig), és 2024. január 3.-tól 2024. május 31-ig, valamint 2024. október 1.-től 2024. december 20.-ig érvényes a kiemelt időszakok, iskolai szünetek és állami ünnepek kivételével.

  • Teljesen felszerelt konyha, gépekkel, Nespresso kávéfőzővel és kapszulával, vízforralóval, kenyérpirítóval
  • Extra kényelmes designszobák, kiváló minőségű matracokkal, ágyneművel
  • Grill, grilleszközök és tűzrakóhely, függőágy, pihenőágyak
  • Fatüzelésű, 6 személyes kerti dézsafürdő, mely kiváló kikapcsolódási, ejtőzési lehetőség a hidegebb napokon (tüzifát biztosítunk)
  • Tökéletes csend, idilli természeti környezet, csupán 150 méterre a Vadása-tó partjától,
  • Infraszauna használat
  • Társasjátékok, kártyák, könyvek
  • Kerti játékok
  • 2 db SUP (stand up paddleboard), amivel a Vadásán "szörfölhetnek"

Ajándékutalvány információk

Ajándékozz Szeretteidnek, Barátainak vadregényes őrségi pihenést az Őrségi Csónakházba! Sablonos ajándékok helyett az élmény, a minőségi pihenés a valódi a meglepetés.

Ajándékutalványunk 15% kedvezménnyel vásárolhatóak, mely 1-2,3-4 és 5-6 személy részére 2 éjszakára szól, hétköznapi felhazsnálással (vasárnaptól csütörtökig), és 2024. január 3.-tól 2024. május 31-ig, valamint 2024. október 1.-től 2024. december 3.-ig érvényes a kiemelt időszakok, iskolai szünetek és állami ünnepek kivételével.

Az ajándékutalvány ellenértékét átutalással vagy SZÉP Kártyával lehet kiegyenlíteni. Az összeg megérkezése után elkészítjük, majd e-mailben elküldjük az utalványt a vásárlónak. Ha e-mail helyett postai úton szeretnéd megkapni az utalványt, akkor kérjük jelezd felénk.

Az utalvány átruházható, de készpénzre nem váltható. Étkezést nem tartalmaz, az idegenforgalmi adó külön fizetendő a helyszínen.

A vásárlási igény elküldéséhez kérjük add meg a kért információkat. Ezekre azért van szükségünk, hogy meg tudjunk keresni a részletekkel kapcsolatban.